O prodaji knjige “Mostar – vječni grad” + njen sadržaj

            Sve svoje drage prijatelje, poznanike, kao i sve zaljubljenike u naš Mostar, obavještavam da je iz štampe izašla moja prva knjiga „Mostar – vječni grad“.
            Knjigu je štampala i izdala „IC štamparija“ iz Mostara. Knjiga je rađena u tvrdom šivenom povezu i u tvrdim koricama, u B5 formatu (23.5 cm x 16.5 cm – dimenzije stranica) i sadrži 976 stranica i preko 280 fotografija raznih dimenzija i iz raznih vremenskih perioda Mostara.
            Izdavač (IC štamparija Mostar) će uskoro organizovati i njenu zvaničnu promociju u Mostaru, a do tada, od danas je možete već kupiti, ili naručiti direktno preko mene. Cijena knjige kupljene na licu mjesta u Mostaru (kao i narudžba za sve države sa prostora bivše Jugoslavije) košta 45 konvertibilnih maraka, a narudžba za sve ostale države Svijeta je 45 američkih dolara.
            Za sve pojedinosti možete se obratiti lično meni na e-mail adresu: mostar4ever@sbcglobal.net

            ili privatnom porukom na moj Facebook profil: https://www.facebook.com/ensvid.hadzajlic

            ili privatnom porukom na moju Facebook stranicu MosHer: https://www.facebook.com/MosHer-114827975207804/

 

            Veliko hvala!
            S poštovanjem,
            Ensvid Hadžajlić MosHer – autor knjige

 

            Pošto na ovom Blogger.ba ne može u cjelosti stati sadržaj knjige u ovaj isti post, možete kliknuti na sljedeći link, koji je za post sa mog bloga na Blogspot.com i koji u jednom postu ima cjelokupan sadržaj:  http://bymosher.blogspot.com/2016/08/o-prodaji-knjige-mostar-vjecni-grad.html

2 komentara

  1. hvala od srca Ajni_ ! 🙂

    ovo je inace dokumentarna knjiga od prikupljenih priloga, tekstova, odlomaka iz raznih knjiga, fotografija, sastavljenih u jednu cjelinu o Mostaru, a sve sto je prikupljeno samo do aprila 2004. godine, samo sto sve do 2016. godine nije bila zvanicno stampana i objavljena 🙂

    hvala od srca i veliki pozdrav ! 🙂

Komentariši